Cel mai bun raport calitate-preț

Cea mai bună calitate la cel mai bun preț

Promisiunea noastră

„Cea mai bună calitate la cel mai bun preț" - Oferim zi de zi clienților noștri o gamă largă de produse de calitate la prețuri accesibile. 

Peste 80% din produsele care se găsesc în magazinele noastre sunt marcă proprie. Printre acestea se numără produse BIO și articole de la producători locali. De asemenea, pe lângă articolele din sortimentul de bază, avem și produse de tip „in & out”, care pot fi găsite în magazinele noastre în timpul săptămânilor tematice (de exemplu, gamele Italiamo, Sol y Mar, Vitasia etc.) sau de sărbători (cum este gama Deluxe).

La Lidl, clienții au de unde alege: produse ale unor mărci cunoscute și mărci proprii apreciate și premiate, care există doar la Lidl. Inspirăm mereu clienții noștri cu noi produse și idei, dar și cu promoții de sezon. Pe lângă produsele alimentare, clienții găsesc în magazinele noastre și o gamă variată de  produse de îngrijire personală, articole de uz-casnic, electrocasnice și textile. 

Ne propunem să avem din ce în ce mai multe produse românești la raft, iar în acest moment, majoritatea articolelor proaspete, cum sunt lactatele sau carnea, provin majoritar din România. Mai mult, pe perioada sezonului, cea mai mare parte a legumelor și fructelor din Piața Lidl sunt românești.

Produsele noastre

Produsele noastre

Produse regionale și de sezon, articole bio și articole cu diverse certificate, produse  vegetariene și textile prietenoase cu pielea - punem preț pe originea produselor noastre și pe parteneriatele cu furnizorii. Sortimentul nostru atent selecționat include mărci proprii deja celebre, care se găsesc doar la Lidl, dar și articole de brand. De la alimente proaspete și vinuri nobile, produse congelate, hrană pentru animalele de companie, produse pentru curățenie și până la produsele din promoții - clienții găsesc la Lidl România totul pentru cumpărăturile zilnice. Descoperiți toate produsele noastre!

Standardul nostru de calitate

Standardul nostru de calitate

Calitatea și prospețimea sunt esențiale pentru noi. De aceea, aplicăm cele mai înalte standarde în producția noastră, la partenerii noștri și în întregul lanț de aprovizionare. Pentru a ne asigura că produsele noastre sunt de fiecare dată pe gustul clienților, feedback-ul primit de la ei este o bază pentru optimizarea acestora. 

În plus, prin controalele riguroase pe care le desfășurăm înainte ca produsele să ajungă în magazine, ne asigurăm că punem zi de zi la raft doar alimentele cele mai proaspete sau jucăriile cele mai sigure. Datorită standardelor ridicate și managementului atent al calității, ne asigurăm că produsele noastre îndeplinesc mereu așteptările. 

Aflați mai multe despre modul în care ne respectăm promisiunea privind calitatea.

Însemnele produselor și certificările

Însemnele produselor și certificările

Din dorința de a le oferi românilor fructe și legume proaspete și sigure, toți furnizorii din Piața Lidl sunt certificați GLOBAL G.A.P. - un standard recunoscut pentru producția globală agricolă, realizată în condiții de siguranță și durabilitate. Totodată, am implementat pentru toți furnizorii locali, încă din 2017, Eticheta de Trasabilitate – eticheta poziționată în cel mai accesibil loc, pentru ca românii să poată vedea întregul circuit al produselor, de la producător, până în magazin. Tot de atunci, toate fructele și legumele din Piața Lidl trebuie să respecte standardele de calitate și siguranță alimentară specifice Lidl, și anume ca valoarea reziduului de pesticide să fie la o treime din media admisă la nivel european, iar acesta să fie folosit cât mai responsabil.

În plus, numeroase etichete de la Fairtrade până la Öko-Tex atestă articole comercializate corect și produse în condiții ecologice. Fie că este vorba de pește din ferme piscicole sustenabile, textile cu protecție UV sau aparatură electronică cu strat antiaderent - Lidl nu doar promite, ci și certifică. 

Furnizori de încredere

Furnizori de încredere

Furnizori de încredere

Impunem cele mai ridicate standarde de calitate nu doar pentru compania noastră, ci și pentru furnizorii noștri. Furnizorii noștri sunt parteneri pe termen lung, cu care avem o relație bazată pe încredere. Împreună cu ei, dezvoltăm cea mai bună soluție pentru a atinge standardul nostru ridicat de calitate. Pe tot parcursul colaborării, ținem cont de specificul local, întrucât doar astfel putem dezvolta o cooperare strânsă.

Partenerii noștri de afaceri respectă fără excepție Codul de Conduită Lidl. Acest document specifică modul în care  compania noastră reușește să obțină un nivel ridicat de calitate pe plan social și ecologic - și modul în care furnizorii noștri trebuie să se conformeze acestor standarde. 

Totodată, un număr semnificativ de furnizori Lidl la nivel internațional sunt certificați conform prevederilor recunoscute, cum ar fi International Food Standard (IFS) sau standardului valabil la nivel internațional al asociației britanice pentru comerț cu ridicata BRC. Producătorii de articole speciale, de exemplu din sectoarele bio sau comerț echitabil, au nevoie de certificări adiționale. Pentru a garanta în mod constant siguranța procesului de fabricare a produselor noastre, furnizorii noștri sunt auditați în mod regulat de către o serie de instituții independente.