Standardul nostru de calitate

Standardul nostru de calitate

Promisiunea Lidl privind calitatea

La baza produselor noastre marcă proprie stă cel mai bun raport calitate-preț. Aceasta este promisiunea noastră față de clienți, cerința pe care ne-o impunem nouă înșine și motivația noastră zilnică.  

Pentru a îmbunătăți constant calitatea produselor noastre - chiar și în ceea ce privește sustenabilitatea - în cadrul sistemului nostru de management al calității, ne aflăm într-un dialog permanent cu producătorii și furnizorii noștri. Pentru produsele marcă proprie, stabilim împreună cu furnizorii criterii riguroase de calitate și ne asigurăm de testarea calității mărcilor noastre de către experți Lidl și instituții independente. Toate procesele sunt concepute în așa fel încât să ofere siguranță și calitate.

picture

Clienții mulțumiți reprezintă standardul nostru

Feedback-ul și sugestiile de îmbunătățire sunt binevenite în orice moment. Orice suspiciune privind siguranța sau calitatea produselor noastre este analizată cu prioritate de către colegii noștri.  În scopul protecției permanente a consumatorilor, atunci când situația o impune, retragem imediat marfa de la vânzare, informăm clienții și rechemăm în mod public articolele vizate.

Și în cadrul magazinelor, există întotdeauna lucruri pe care le putem face mai bine. Aici puteți afla cum puteți ne transmite recomandările dumneavoastră. Evaluați magazinele noastre și aveți șansa de a câștiga premii prin tragere la sorți!

picture

Cele mai înalte standarde de calitate și siguranță

Calitatea este una dintre promisiunile pe care le facem clienților noștri. De aceea, pentru produsele noastre nealimentare, cum ar fi uneltele electrice, aparatele de bucătărie sau jucăriile aplicăm cele mai înalte standarde de siguranță. 

Pentru a putea lua măsurile corecte pentru asigurarea calității în cazul incidentelor neprevăzute, Lidl dispune de un sistem internațional pentru controlul mărfii. Ne bazăm pe trasabilitatea produselor noastre pe parcursul întregului lanţ de livrare, până când acestea ajung pe rafturile magazinelor Lidl. Imediat ce detectăm o problemă, colaborăm strâns cu autorităţile şi ministerele competente şi susţinem activ clarificarea fiecărei situaţii în parte. În plus, atunci când este necesar,  Lidl acționează imediat pentru protecția consumatorilor, retrage imediat produsele de la vânzare, informează clienţii, iar în situaţii de urgenţă, recheamă public produsul respectiv.

Standardul nostru privind produsele alimentare

Standardul nostru privind produsele alimentare

Înainte ca produsele noastre marcă proprie să ajungă pe rafturi, acestea sunt verificate și testate riguros. În paralel cu sistemul nostru intern de verificare a calităţii, colaborăm cu experţi de la institute de testare independente şi renumite. 

În domeniul produselor alimentare vorbim, de exemplu, despre Institutul Eurofins, NSF Erdmann Analytics şi multe altele. Numai după aprobarea din partea experţilor externi, Lidl dă undă verde vânzării produselor. În plus, ne asigurăm că toate ingredientele sunt indicate complet și corect pe ambalaj. Acest lucru vine în sprijinul persoanelor cu cerințe nutriționale speciale sau cu alergii, care pot găsi imediat toate informațiile privind alergenii și ingredientele. 

De la mixer până la jucării pentru copii: Siguranța are prioritate

De la mixer până la jucării pentru copii: Siguranța are prioritate

Un criteriu esențial în ceea ce privește calitatea este siguranța produselor noastre. În acest sens, avem grijă în cadrul producției ca toate articolele nealimentare să poată fi utilizate fără riscuri în cazul unei manipulări corespunzătoare. Lidl a implementat un sistem de control riguros pentru toate punctele de producție și toate procesele de fabricație. Solicităm întotdeauna testarea articolelor relevante din punct de vedere al siguranței de către instituții de testare independente, conform standardelor recunoscute la nivel internațional - indiferent unde producem aceste articole. 

În domeniul bunurilor de consum se numără de exemplu TÜV Süd, TÜV Rheinland LGA Products GmbH sau Institutele Hohenstein.