Lidl inaugureaza un nou magazin in Bucuresti

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în București, pe data de 8 august, ajungând astfel la 31 de magazine în Capitală. Noua unitate este situată pe Strada Brățării, Nr. 2 și dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

06.08.2019 12:00:00 | Bucuresti
Magazin Lidl nou in Bucuresti

Lidl inaugurează al 31-lea magazin în București

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.
Noua unitate din București are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de peste 135 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.
Deschiderea unității din București îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.
Inaugurarea noului magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii

Deschideri

Alte documente

Imagini (1)
Documente (1)
 • Lidl inaugurează al 31-lea magazin în București

  Lidl inaugurează al 31-lea magazin în București

  Bucuresti, 06.08.2019

  Format: Pdf
  Rezoluție: 800 x 532
  Dimensiunea fișierului: 229.71 KB
  download
 • Magazin Lidl nou in Bucuresti

  Lidl inaugurează al 31-lea magazin în București

  Bucuresti, 06.08.2019

  Format: PDF
  Dimensiunea fișierului: 138.06 KB
  download

Află mai multe