Sustenabilitate

Sustenabilitate

Domeniile noastre de responsabilitate

Sustenabilitatea face parte din ADN-ul business-ului nostru. Ne respectăm promisiunea de a crea un viitor mai bun lucrând responsabil în toate domeniile noastre de activitate pentru a ne reduce impactul și a contribui la o dezvoltare durabilă a societății. Pentru că fiecare segment al activității noastre este la fel de important, am definit cele patru etape ale lanțului valoric pe care le considerăm arii majore de responsabilitate: Resurse, Lanțul de aprovizionare, Operațiuni și Clienți.

Viziunea noastră asupra sustenabilității

Viziunea noastră asupra sustenabilității

Ne pasă de impactul activităților noastre asupra oamenilor și mediului înconjurător. Comportamentul responsabil în toate domeniile noastre de activitate este modalitatea prin care reușim să ne îndeplinim zi de zi promisiunea calității, dar și să protejăm mediul înconjurător pentru un viitor mai bun.

Publicații

La Lidl, noi credem în comunicarea transparentă, atât cu clienții, cât și cu ceilalți stakeholderi. Pentru a ne ajuta clienții să afle mai multe despre angajamentul nostru în direcția sustenabilității, am creat o serie de publicații în care prezentăm viziunea noastră și măsurile concrete pe care le luăm.

Cele mai recente știri