Parteneri

Parteneri

Sprijinim constant furnizorii locali

Prin construirea unor punți solide de colaborare cu furnizorii locali, ne urmărim promisiunea de a contribui la dezvoltarea pieței locale și de a oferi produse autohtone pe rafturile din magazine.

Colaborăm cu furnizorii români de legume și fructe pentru a crește numărul produselor românești din magazinele noastre și, mai mult decât atât, îi sprijinim, oferindu-le consultanță gratuită, prin proiectul „Cultivat în România, specific românesc”.

Mai mult decât atât, oferim furnizorilor locali o platformă de lansare către export și am introdus o nouă săptămână tematică, Săptămâna Balcanică, prin intermediul căreia produsele românești au ajuns pe rafturile magazinelor Lidl din Europa. Un alt proiect prin care aducem pe rafturile noastre produse realizate 100% cu furnizori locali este „Cămara Noastră”, proiect prin care dezvoltată produse după rețete românești..

Toate aceste inițiative vin în întâmpinarea dorinței tot mai mari a consumatorilor de a găsi pe rafturile magazinelor, produse alimentare dezvoltate cu furnizori români.

Colabărăm, anual, cu peste 5.000 de furnizori locali de bunuri și servicii.

PROIECTE