Parteneri

Parteneri

LUCRĂM ÎNDEAPROAPE CU FURNIZORI LOCALI, DAR ȘI INTERNAȚIONALI

Sprijinim constant furnizorii locali

Prin construirea unor punți solide de colaborare cu furnizorii locali, ne urmărim promisiunea de a contribui la dezvoltarea pieței locale și de a oferi produse autohtone pe rafturile din magazine.

Colaborăm cu furnizorii români de legume și fructe pentru a crește numărul produselor românești din magazinele noastre și, mai mult decât atât, îi sprijinim, oferindu-le consultanță gratuită, prin proiectul „Cultivat în România, specific românesc”.

Mai mult decât atât, oferim furnizorilor locali o platformă de lansare către export și am introdus o nouă săptămână tematică, Săptămâna Balcanică, prin intermediul căreia produsele românești au ajuns pe rafturile magazinelor Lidl din Europa. Un alt proiect prin care aducem pe rafturile noastre produse realizate 100% cu furnizori locali este „Cămara Noastră”, proiect prin care dezvoltată produse după rețete românești..

Toate aceste inițiative vin în întâmpinarea dorinței tot mai mari a consumatorilor de a găsi pe rafturile magazinelor, produse alimentare dezvoltate cu furnizori români.

Colabărăm, anual, cu peste 5.000 de furnizori locali de bunuri și servicii.

Colaborăm strâns cu furnizori din toată lumea

Pentru a pune la dispoziția clienților noștri o varietate atât mai mare de produse, colaborăm cu furnizori din toată lumea. Cu fiecare dintre aceștia, construim relații corecte, bazate pe respect reciproc, și încercăm să îi ajutăm să se dezvolte permanent.