Sustenabilitatea în cadrul Lidl

Pentru un viitor mai bun - asumarea responsabilității!

Sustenabilitatea, în viziunea noastră

Pentru noi, asumarea responsabilității înseamnă să lucrăm la întrebările pentru care avem nevoie de un răspuns astăzi, dar și mâine. Acest lucru este valabil mai ales atunci când acțiunile noastre au un impact asupra oamenilor și mediului înconjurător.

„Pentru un viitor mai bun” – asumarea responsabilității. Acest principiu călăuzitor ne determină să ne îndeplinim zilnic promisiunea referitoare la calitate. Împreună cu întreg lanțul valoric, facem ca Lidl să fie pregătit pentru viitor. Un viitor care este în armonie cu mediul înconjurător, care pune oamenii în centrul acțiunilor noastre și care contribuie la un consum mai sustenabil. Viziunea noastră este de a oferi cel mai sustenabil sortiment de produse, la cel mai bun preț.

„Bine pentru planetă”, „Bine pentru oameni” și „Bine pentru tine” descriu această atitudine.

Prin cele șase teme centrale „Respectarea biodiversității”, „Protejarea mediului”, „Conservarea resurselor”, „Comportament corect”, „Promovarea sănătății” și „Deschidere pentru dialog”, punem în practică această promisiune, chiar de azi. Regional și global. Cu angajament și transparență.

Sustenabilitate

Știri Lidl despre sustenabilitate