to be defined by RO

Sustenabilitate

Domeniile noastre de responsabilitate

Sustenabilitatea face parte din ADN-ul business-ului nostru. Ne respectăm promisiunea de a crea un viitor mai bun lucrând responsabil în toate domeniile noastre de activitate pentru a ne reduce impactul și a contribui la o dezvoltare durabilă a societății. Pentru că fiecare segment al activității noastre este la fel de important, am definit cinci piloni de responsabilitate: Sortimentul de produse, Mediul, Angajații, Societatea și Partenerii de afaceri.

Viziunea noastră asupra sustenabilității

picture

Ne pasă de impactul activităților noastre asupra oamenilor și mediului înconjurător. Comportamentul responsabil în toate domeniile noastre de activitate este modalitatea prin care reușim să ne îndeplinim zi de zi promisiunea calității, dar și să protejăm mediul înconjurător pentru un viitor mai bun.

Publicații

La Lidl, noi credem în comunicarea transparentă, atât cu clienții, cât și cu ceilalți stakeholderi. Pentru a ne ajuta clienții să afle mai multe despre angajamentul nostru în direcția sustenabilității, am creat o serie de publicații în care prezentăm viziunea noastră și măsurile concrete pe care le luăm.

Rapoarte de sustenabilitate

Rapoartele noastre de sustenabilitate analizează integrat acțiunile de responsabilitate socială ale Lidl România, prezentând totodată soluții concrete de creștere a eficienței business-ului și de reducere a impactului pe termen mediu și lung.

Codul de conduită Lidl

Lidl asigură aplicarea standardelor sociale minime în cadrul propriei societăţi şi în cadrul relaţiilor de afaceri cu partenerii săi contractuali.

Declarația cu privire la respectarea drepturilor omului

Fie că e vorba despre clienți, angajați sau parteneri de afaceri - ca parte a Grupului Schwarz, respectăm drepturile omului în toate domeniile noastre de activitate, la nivel mondial. Reafirmăm acest angajament, prin Declarația care se aplică întregului Grup Schwarz. Acest document poate fi consultat aici

Ariile noastre de acțiune

Cele mai recente știri