Cel mai bun raport calitate-preț

Cea mai bună calitate la cel mai bun preț

Promisiunea noastră pentru un sortiment responsabil

Oferim clienților noștri o gamă largă de produse de calitate la prețuri accesibile. Acest lucru face posibil ca un număr foarte mare de oameni să aibă mai mult decât provizii de bază și reflectă dorința noastră de a contribui la o calitate mai bună a vieții pentru clienții noștri și familiile lor.

La Lidl, clienții au de unde alege: Peste 80% din produsele care se găsesc în magazinele noastre sunt marcă proprie. Printre acestea se numără produse BIO, produse sustenabile certificate internațional și articole de la producători locali. Desigur, avem și produse pentru cerințe nutriționale speciale și intoleranțe, cum ar fi alimente vegane sau fără gluten. De asemenea, pe lângă articolele din sortimentul permanent, avem și produse de tip „in & out”, care pot fi găsite în magazinele noastre în timpul săptămânilor tematice (de exemplu, gamele Italiamo, Sol y Mar, Vitasia etc.) sau de sărbători (cum este gama Deluxe), deoarece ne dorim să oferim varietate.

Produsele noastre

Produsele noastre

Clienții găsesc la Lidl România totul pentru cumpărăturile zilnice, și chiar mai mult, precum produse regionale și de sezon, articole bio și articole cu diverse certificări, produse  vegetariene și textile prietenoase cu pielea și cu mediul înconjurător. Mare parte din fructe, legume, carne proaspătă, mezeluri, lactate, dar și produse de panificație sau produse de tip convenience provin de la furnizori locali.

Clienții găsesc, de asemenea, produse de tip „in-and-out”, precum produse cosmetice, produse de uz casnic și articole electrice și de bricolaj. Descoperiți toate produsele noastre!

Standardul nostru de calitate

Standardul nostru de calitate

Calitatea și prospețimea sunt esențiale pentru noi, Lidl România. De aceea, clienții noștri se pot baza pe noi că aplicăm cele mai înalte standarde în producția noastră, la partenerii noștri și în întregul lanț de aprovizionare. Pentru a ne asigura că produsele noastre sunt de fiecare dată pe gustul clienților, feedback-ul primit de la ei este o bază pentru optimizarea acestora. În plus, prin controalele riguroase pe care le desfășurăm înainte ca produsele să ajungă în magazine, ne asigurăm că punem zi de zi la raft doar alimentele cele mai proaspete sau și jucăriile cele mai sigure. Datorită standardelor ridicate și managementului atent al calității, ne asigurăm că produsele noastre îndeplinesc mereu așteptările.

Aflați mai multe despre modul în care ne respectăm promisiunea privind calitatea!

Etichetarea și certificarea produselor

Etichetarea și certificarea produselor

La Lidl România, clienții noștri găsesc cafea cultivată în mod sustenabil, pește și fructe de mare provenite din pescuit responsabil, precum și alimente, textile și alte produse ce respectă comerțul echitabil, care sunt fabricate având în vedere protecția mediului, biodiversitate și utilizarea ecologică a terenurilor.

La Lidl România, din dorința de a le oferi românilor fructe și legume proaspete și sigure, toți furnizorii din Piața Lidl sunt certificați GLOBAL G.A.P. - un standard recunoscut pentru producția globală agricolă, realizată în condiții de siguranță și sustenabilitate. Totodată, marca proprie sustenabilă din Lidl România este gama Bio-Organic.

Furnizori de calitate

Furnizori de încredere

Impunem cele mai ridicate standarde de calitate nu doar pentru compania noastră, ci și pentru furnizorii noștri. Furnizorii noștri sunt parteneri pe termen lung, cu care avem o relație bazată pe încredere. Împreună cu ei, dezvoltăm cea mai bună soluție pentru a atinge standardul nostru ridicat de calitate. Pe tot parcursul colaborării, ținem cont de specificul local, întrucât doar astfel putem dezvolta o cooperare strânsă.

Partenerii noștri de afaceri respectă fără excepție Codul de Conduită Lidl. Acest document specifică modul în care  compania noastră reușește să obțină un nivel ridicat de calitate pe plan social și ecologic - și modul în care furnizorii noștri trebuie să se conformeze acestor standarde.

Totodată, un număr semnificativ de furnizori Lidl la nivel internațional sunt certificați conform prevederilor recunoscute, cum ar fi International Food Standard (IFS) sau standardului BRC al asociației britanice, valabil la nivel internațional pentru comerț cu amănuntul. Producătorii de articole speciale, de exemplu din sectoarele bio sau comerț echitabil, au nevoie de certificări adiționale. Pentru a garanta în mod constant siguranța procesului de fabricare a produselor noastre, furnizorii noștri sunt auditați în mod regulat de către o serie de instituții independente.