to be defined by RO

Contact

Clienti

Pentru clienți

Aveți întrebări privind produsele noastre, programul magazinelor sau căutați un manual de instrucțiuni pentru un articol? Accesați portalul nostru de Serviciu Clienți, unde veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Puteți beneficia de ajutorul colegilor noștri și cu ajutorul formularului de contact, sau telefonic.

Pentru furnizori

Pentru furnizori

Noi, Lidl, știm că numai prin parteneriate de succes și pe termen lung putem să oferim, zi de zi, cea mai bună calitate la cel mai bun preț în magazinele noastre.

Vreți să vă alăturați unei rețele de succes? Contactați-ne prin intermediul formularului de mai jos.

Candidați

Pentru candidați

Dacă îți place să găsești soluții, ai inițiativă și vrei să faci parte din echipa noastră, atunci te afli în locul potrivit.

Împreună, putem duce mai departe povestea de succes a Lidl. Pentru a asigura succesul nostru și pe viitor, căutăm, formăm și dezvoltăm în permanență persoane ambițioase, dinamice, etice și responsabile, ce vor avea șansa să își construiască propria carieră.

Alătură-te echipei noastre.

Pentru reprezentanți media

Pentru reprezentanți media

Căutați comunicate de presă și imagini sau conținut media cu privire la companie și la produsele noastre? Informațiile căutate sunt la un click distanță: Lidl pentru Media reunește toate știrile și informațiile importante într-un singur loc.

Cu funcția noastră intuitivă de căutare puteți găsi simplu și rapid comunicate de presă, fotografii și înregistrări video.

Toate informațiile și contactele relevante pentru reprezentanții mass-media sunt disponibile aici.

Imobiliare

Imobiliare

Locaţii la marginile oraşelor, zone rurale, centre urbane supraaglomerate – în funcţie de zonă există cele mai diverse cerinţe, uneori şi provocări privind posibilităţile de construcţie. Prin conceptele noastre de magazine diversificate oferim soluţia potrivită pentru fiecare locaţie. Pe pagina dedicată proiectelor noastre imobiliare, puteți găsi toate informațiile privind conceptele magazinelor și centrelor logistice. Doriți să ne contactați? Aici găsiți o listă a opțiunilor de contact pentru toate regiunile din România. Peste tot în țară, magazinele Lidl oferă de fiecare dată aceeași experiență excelentă de cumpărături. Cele peste 300 de magazine Lidl din România, și cele peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre de logistică și depozite la nivel mondial ne-au adus statutul de experți pentru construcția eficientă a magazinelor noastre. Deși unitățile noastre au un concept standard, rămânem flexibili și căutăm cele mai bune soluții pentru a integra magazinele noastre în specificul zonelor în care sunt amplasate. O rețea logistică puternică, ce include centrele noastre logistice și magazinele, asigură o aprovizionare eficientă.