RESPONSABILI PENTRU NOI

Suntem într-o perioadă în care viața noastră, personală și profesională, este influențată de efectele schimbărilor climatice și de degradarea mediului înconjurător. Sunt semnale la care nu putem asista indiferenți și pentru a căror atenuare trebuie să luăm măsuri, deoarece suntem conștienți de impactul business-ului nostru.

Pentru a ilustra grija noastră față de mediu și societate, publicăm rapoarte de sustenabilitate prin care arătăm în mod transparent care este impactul companiei asupra mediului, economiei și societății, dar și soluțiile prin care căutăm nu doar să sporim succesul Lidl ca business, ci și să creăm un viitor mai bun pentru întreaga comunitate.

Rapoarte de sustenabilitate conform standardelor GRI

Aici puteți citi cele mai noi rapoarte de sustenabilitate conform standardelor GRI, publicate de Lidl România.

 

Fapte pentru un viitor mai bun!

Raport de sustenabilitate pentru anul financiar 2019

Cel de-al treilea raport de sustenabilitate al Lidl România se lansează într-o perioadă în care discuția despre schimbările climatice este tot mai prezentă, iar necesitatea faptelor care să le prevină, tot mai evidentă. Faptele sunt cele care au puterea de a crea schimbare, de a construi un viitor mai bun, așa cum ni-l dorim. Sustenabilitatea face parte din ADN-ul companiei și de aceea continuăm să ne implicăm cu responsabilitate în comunitățile unde ne desfășurăm activitatea.

Mai mult chiar, anul acesta realitatea ne-a pus în fața unei noi mari provocări, care ne responsabilizează și ne mobilizează și mai mult. În actualul raport prezentăm rezultatele activității noastre din anul 2019 (1 martie 2019 - 29 februarie 2020), urmând ca în raportul ce va acoperi anul financiar 2020 să detaliem și măsurile semnificative pe care le-am luat în contextul pandemiei.

Te invităm să citești raportul de sustenabilitate și declarația de verificare independentă.

Raport de sustenabilitate pentru anii fiscali 2017 și 2018

Raport de sustenabilitate pentru anii fiscali 2017 și 2018

Am continuat demersul nostru de transparență prin publicarea celui de-al doilea raport de sustenabilitate al Lidl România pentru perioada 1 martie 2017 - 28 februarie 2019. Pentru că știm să construim pe baze solide, am dezvoltat Modelul Lidl de responsabilitate, bazat pe patru arii: resurse și agricultură, lanțul de aprovizionare și procesare, operațiuni și procese, clienți și societate. Urmărind cu atenție procesele din aceste arii, le putem optimiza astfel încât să ne desfășurăm activitatea cu responsabilitate față de mediu, societate și economia locală.

Alt Rapoarte Sustenabilitate

Raport de sustenabilitate pentru anul fiscal 2016

Anul financiar 2016 a fost un an bun pentru Lidl România, atât punctul de vedere al performanței financiare, cât și pentru că ne-am decis să punem pe hârtie măsurile deja puse în practică și demersurile noastre de responsabilitate socială, publicând primul raport de sustenabilitate. Pentru fiecare segment reprezentativ al activității noastre, cu dedicare și perseverență, căutăm soluții prin care nu doar să sporim succesul Lidl ca business, ci și să creăm un viitor mai bun pentru societate.

Te invităm să citești raportul de sustenabilitate și raportul independent de asigurare limitată.

Alte raportări non-financiare

Aici puteți consulta alte rapoarte non-financiare, cum sunt rapoartele non-financiare conform Directivei 2014/95/UE asupra mediului de afaceri din România publicate de Lidl România, sau raportul de sustenabilitate al Grupului Schwarz.