Lidl România inaugurează un nou magazin în București

Lidl inaugurează un nou magazin în București, pe data de 17 iulie. Acesta este situat pe șoseaua Alexandriei nr. 164 din Sectorul 5. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea 18 noi locuri de muncă.

12.07.2023 08:00:00 | Bucuresti

Lidl România inaugurează un nou magazin în București

Lidl România inaugurează un nou magazin în București

Noul magazin Lidl din București are o suprafață de vânzare de 1.331 m² și dispune de 112 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea 18 noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din București dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din București continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: 

www.lidl.ro 

www.corporate.lidl.ro

Facebook @Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

LinkedIn @LidlRomania

Twitter Lidl Romania

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe