Lidl România deschide un magazin în Bârlad

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în orașul Bârlad, județul Vaslui, pe data de 13 februarie. Acesta este situat pe strada Republicii, nr. 320.

08.02.2023 08:00:00 | Bucuresti

Lidl România deschide un magazin în Bârlad

Lidl România deschide un magazin în Bârlad

Noul magazin Lidl din Bârlad are o suprafață de vânzare de peste 1.400 m² și dispune de 126 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună.  Astfel, noul magazin Lidl din Bârlad, situat pe strada Republicii, nr. 320, înlocuiește magazinul situat pe strada Republicii, nr. 316, care va fi închis pe data de 12 februarie 2023, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Bârlad dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din Bârlad continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: 

www.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro 

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

LinkedIn@LidlRomania

Twitter Lidl Romania

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe