Lidl continuă expansiunea în România prin inaugurarea unui magazin în Iași

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui nou magazin în orașul Iași, pe data de 26 septembrie. Magazinul este situat pe Strada Bucium, Nr. 53E. Odată cu inaugurarea acestuia, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

25.09.2019 12:00:00 | Iasi

Lidl continuă expansiunea în România prin inaugurarea unui magazin în Iași

Lidl continuă expansiunea în România prin inaugurarea unui magazin în Iași

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

 

Noul magazin din Iași are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de 115 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, și duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

 

Deschiderea unității din localitatea Iași îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, pe 26 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

 

Inaugurarea noului magazin din Iași continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

 

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe