Lidl România inaugurează un magazin în Pucioasa

Lidl România inaugurează un magazin în orașul Pucioasa, județul Dâmbovița, pe data de 26 mai. Acesta este situat pe strada Florin Popescu, Nr. 29. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.

19.05.2022 12:00:00 | Bucuresti

Lidl România inaugurează un magazin în Pucioasa

Magazin Lidl nou în Pucioasa

Noul magazin Lidl din Pucioasa are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de 125 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 07:30 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Pucioasa dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

În plus, noua unitate din Pucioasa dispune de un acoperiș verde, care oferă o multitudine de beneficii ce țin de protecția mediului înconjurător. Acesta contribuie în primul rând la eficiența energetică a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an. În același timp, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, și de a reduce în același timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: 

www.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro 

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

LinkedIn@LidlRomania

Twitter Lidl Romania

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe