Lidl inaugurează două magazine noi, în Reșița și Galați

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două unități: unul în orașul Reșița, iar celălalt, în Galați, pe data de 3 octombrie. Noul magazin din Reșița este situat pe Bulevardul Republicii, Nr. 100 și dispune de stație de încărcare pentru mașini electrice. Magazinul din orașul Galați este situat pe Bulevardul Henri Coandă, Nr. 2.

16.10.2019 12:00:00 | Reșița și Galați

Lidl inaugurează două magazine noi, în Reșița și Galați

Lidl inaugurează două magazine noi, în Reșița și Galați

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Noua unitate din Reșita dispune de peste 90 de locuri de parcare, iar magazinul din Galați, de peste 130. Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe. Orarul de funcționare a ambelor magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine noi dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Reșița, cât şi în cel din orașul Galați sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație. Mai mult, magazinul din Reșița pune la dispoziția clienților o stație de încărcare pentru mașini electrice, care poate încărca simultan 2 autovehicule, iar unitatea din Galați beneficiază de o suprafață extinsă de spații verzi, inclusiv între locurile de parcare, totalizând aproximativ 1000 m².

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe