Lidl inaugurează în București un nou magazin

Lidl continuă procesul de expansiune din România prin deschiderea unui nou magazin în București, pe data de 27 iunie. Noua unitate este situată pe Str. Străulești, Nr. 69 F, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

24.06.2019 09:00:00 | Bucuresti

Magazin Lidl

Lidl inaugurează în București un nou magazin

Lidl investește constant în optimizarea unităților din România și inaugurează un nou magazin în București, ce dispune de un spațiu verde total de peste 2700 m², de două ori mai mult decât suprafața de vânzare, și are aproximativ 120 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro