Lidl inaugurează primul magazin din Vatra Dornei

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în Vatra Dornei, județul Suceava, pe data de 30 mai. Noua unitate, prima din oraș, este situată pe Str. Republicii, Nr. 10 A. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

12.05.2019 09:00:00 | Vatra Dornei
Lidl inaugurează primul magazin din Vatra Dornei

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică.

De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Noua unitate din Vatra Dornei are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.100 m² și dispune de aproximativ 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Deschiderea unității din Vatra Dornei, județul Suceava, îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro