Lidl inaugurează un magazin în Sfântu Gheorghe

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Sfântu Gheorghe, județul Covasna, pe data de 19 decembrie. Noua unitate din Sfântu Gheorghe este situată pe Strada Lăcrămioarei, Nr.2.

12.12.2019 12:00:00 | Sfântu Gheorghe

Lidl inaugurează un magazin în Sfântu Gheorghe

Lidl inaugurează un magazin în Sfântu Gheorghe

Magazinul are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și aproximativ 30 de angajați. Noua unitate Lidl pune la dispoziția clienților peste 90 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a acesteia este de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Noul magazin Lidl din Sfântu Gheorghe este construit după un format inedit, fiind primul magazin Lidl supraetajat din oraș. Parterul clădirii este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spațiului comercial.

Noul magazin Lidl de pe Strada Lăcrămioarei, Nr. 2 înlocuiește unitatea care se afla la aceeași adresă, închisă în prima parte a anului 2019 deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți. Lidl optimizează în mod constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în noul magazin din Sfântul Gheorghe sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe