Lidl inaugureaza un nou magazin in Braila

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui nou magazin în orașul Brăila pe data de 25 iulie. Noua unitate este situată pe Bulevardul Dorobanților, nr. 3D. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

22.07.2019 12:00:00 | Braila

Lidl inaugurează un nou magazin in Braila

Lidl inaugurează un nou magazin in Braila

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Noua unitate din Brăila are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Odată cu deschiderea unității din orașul Brăila, județul Brăila, clienții sunt așteaptați cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe