Lidl inaugurează un nou magazin în localitatea Moreni

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în orașul Moreni, pe data de 15 august. Noua unitate este situată pe Strada Căpitan Pantea Ioan, Nr. 21 și dispune de o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.

14.08.2019 12:00:00 | Moreni
Lidl inaugurează un nou magazin in localitatea Moreni

Lidl inaugurează un nou magazin in localitatea Moreni

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului.

Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică.

De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.
Noua unitate din Moreni are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de aproximativ 90 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.

Deschiderea unității din localitatea Moreni, județul Dâmbovița, îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.
Inaugurarea noului magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

 

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii

Deschideri

Alte documente

Imagini (1)
Documente (1)
 • Lidl inaugurează un nou magazin in Moreni

  Lidl inaugurează un nou magazin in localitatea Moreni

  Moreni, 14.08.2019

  Format: JPG
  Rezoluție: 1333 x 2000
  Dimensiunea fișierului: 345.28 KB
  download
 • Lidl inaugurează un nou magazin in localitatea Moreni

  Lidl inaugurează un nou magazin in localitatea Moreni

  Moreni, 14.08.2019

  Format: PDF
  Dimensiunea fișierului: 142.21 KB
  download

Află mai multe