Lidl inaugurează un nou magazin în Ploiești

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în orașul Ploiești, pe data de 28 noiembrie. Noul magazin este situat pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 1.

26.11.2019 12:00:00 | Ploiești

Lidl inaugurează un nou magazin în Ploiești

Lidl inaugurează un nou magazin în Ploiești

Magazinul care va fi inaugurat în Ploiești are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de 135 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00. Odată cu această inaugurare, se vor crea aproximativ 25 noi locuri de muncă în oraș.

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, magazinul dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în magazinul din Ploiești sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

 

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe