Lidl își extinde rețeaua din România cu două magazine noi, în Deva și Fetești

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două magazine noi: unul în Deva, județul Hunedoara, iar celălalt în Fetești, județul Ialomița, pe data de 12 septembrie. Noua unitate din Deva este situată pe Calea Zarandului, Nr. 134A, iar cea din localitatea Fetești este situată pe Str. Călărași, Nr. 505.

11.09.2019 12:00:00 | Deva, Fetesti

Lidl isi extinde reteaua din Romania cu doua magazine noi, in Deva si Fetesti

Lidl isi extinde reteaua din Romania cu doua magazine noi, in Deva si Fetesti

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m2. Noua unitate din Deva dispune de peste 140 de locuri de parcare, iar magazinul din Fetești, primul Lidl din localitate, de peste 160. Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe. Orarul de funcționare va fi următorul:

 

- Magazinul din Deva: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, duminica între 8:00 și 20:00

- Magazinul din Fetești: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21.00, duminica între 8:00 și 18:00

 

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine noi dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Deva, cât şi în cel din localitatea Fetești sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea celor două unități continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe