Lidl își extinde rețeaua din România prin inaugurarea unui magazin în Timișoara

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în orașul Timișoara, pe data de 19 septembrie. Noua unitate este situată pe Bulevardul Eroilor, Nr. 38. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de muncă.

25.09.2019 12:00:00 | Timisoara

Lidl își extinde rețeaua din România prin inaugurarea unui magazin în Timișoara

Lidl își extinde rețeaua din România prin inaugurarea unui magazin în Timișoara

Noua unitate din Timișoara are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de 114 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 30 de noi locuri de muncă.

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Deschiderea unității din localitatea Timișoara îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, pe 19 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea noului magazin din Timișoara continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

 

 

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe