Lidl România deschide două magazine, în orașele Timișoara și Ploiești

Lidl România inaugurează două magazine în orașele Timișoara și Ploiești, pe data de 14 aprilie. Odată cu deschiderea celor două magazine, se vor crea 50 de noi locuri de muncă.

13.04.2022 12:00:00 | Bucuresti

Lidl România deschide două magazine, în orașele Timișoara și Ploiești

Lidl România deschide două magazine, în orașele Timișoara și Ploiești

Noul magazin Lidl din Timișoara se află pe Strada Bujorilor, Nr. 160, iar cel din Ploiești este situat pe Strada Târgoviștei, Nr. 4. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din Timișoara dispune de 140 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Ploiești are peste 120 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea celor două magazine Lidl, au fost create 50 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare al unității din Timișoara va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00. În Ploiești, magazinul Lidl va funcționa între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 07:30 și 21:00.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Timișoara și Ploiești dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: 

www.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro 

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

LinkedIn@LidlRomania

Twitter Lidl Romania

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe