Lidl România deschide un magazin în Slatina

Lidl România inaugurează un magazin în orașul Slatina, județul Olt, pe data de 12 mai. Acesta este situat pe strada Drăgănești, Nr. 33.

10.05.2022 12:00:00 | Bucuresti

Lidl România deschide un magazin în Slatina

Lidl România deschide un magazin în Slatina

Noul magazin Lidl din Slatina are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de peste 125 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. 

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere clienților săi o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, noul magazin Lidl din Slatina, situat pe Strada Drăgănești, Nr. 33, înlocuiește o unitate situată pe Strada Drăgănești, Nr. 21A, care a fost închisă pe data de 07 ianuarie 2022, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Slatina dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: 

www.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro 

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe