Lidl România inaugurează un magazin în Baia Mare

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Baia Mare, județul Maramureș, pe data de 18 noiembrie. Acesta este situat pe Strada Victoriei, Nr. 73. Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create aproximativ 20 noi locuri de muncă.

16.11.2021 12:00:00 | Bucuresti

Lidl Romania inaugureaza un magazin in Baia Mare

Lidl Romania inaugureaza un magazin in Baia Mare

Noul magazin Lidl din Baia Mare are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create aproximativ 20 noi locuri de muncă.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Noul magazin Lidl de pe Strada Victoriei, Nr. 73 se află în incinta centrului comercial VIVO!, iar accesul se face atât din parcarea subterană, cât și din galeria de la parterul centrului comercial. 

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Baia Mare dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la rând să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Baia Mare se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Inaugurarea magazinului Lidl din Baia Mare continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse la cel mai bun raport calitate-preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România. 

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: 

www.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro 

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Share

Alte documente
Află mai multe