Lidl inaugurează primul magazin din Jimbolia

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în Jimbolia, județul Timiș, pe data de 18 aprilie. Noua unitate, prima din orașul Jimbolia, este situată pe Str. Timișoarei, Nr. 297. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

14.04.2019 09:00:00 | Bucuresti

Magazin Lidl

Lidl inaugurează primul magazin din Jimbolia

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Noua unitate din Jimbolia are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de aproximativ 90 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 08:00 și 21:00, iar duminică între 09:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Deschiderea unității din Jimbolia, județul Timiș, îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Contact

Echipa de Comunicare Lidl Romania
presa@lidl.ro

Categorii


Download

Download (247.25 KB)

Share

Alte documente
Află mai multe