1 PRODUS CUMPĂRAT din oferta Back to School = 1 LEU DONAT de Lidl către Teach for Romania

Când ai parte de educație, privești lumea din altă perspectivă.

LA LIDL NU CUMPERI DOAR RECHIZITE, OFERI ȘANSA LA O EDUCAȚIE INCLUZIVĂ ȘI DE CALITATE.

Beneficiind de programul educațional Teach for Romania, pe care îl susținem împreună în al 7-lea an consecutiv, copiii pornesc la drum cu baze solide și sunt mai aproape de viitorul pe care îl merită, indiferent de mediul din care provin. 

Datorită clienților noștri din magazine și parteneriatului pentru o educație de calitate, peste 20.000 de copii din școli vulnerabile au reușit până acum să își îmbunătățească abilitățile și competențele școlare și să privească lumea dintr-o nouă perspectivă. Vă mulțumim!

În perioada 21 august – 10 septembrie 2023, 1 PRODUS CUMPĂRAT din oferta Back to School, înseamnă încă 1 LEU DONAT de Lidl pentru programul educațional Teach for Romania.

Teach for Romania pregătește profesori și educatori responsabili, care cu devotament și pasiune inspiră copiii din școlile vulnerabile să se auto-depășească, iar rezultatele sunt pe măsura implicării:

  • 90% dintre copiii de grădiniță și 92% dintre cei clasa din pregătitoare știu deja să citească.
  • 90% dintre copiii cu provocări mari de literație au înregistrat progres semnificativ și pot citi cursiv un text simplu.
  • 80% dintre copiii din ciclul primar au înregistrat un progres semnificativ la înțelegerea practică a matematicii.
  • 70% dintre elevii de gimnaziu au reușit să depășească stadiul de literație nefuncțională și sunt în zona de literație funcțională. 

*Rezultate obținute de elevi din peste 20 de județe, în anul școlar 2022-2023

1 PRODUS CUMPĂRAT din oferta Back to School = 1 LEU DONAT de Lidl către Teach for Romania